Thursday, June 18, 2009



CONGRATS MY SIS

Walaupun da terlambat aku tetap nak wish congrtas kat my sis coz da convo utk KPLI..die pun da posting kat Sarawak nun jauh disana..sedih gak coz jarang jumpe tp nak wat cmner da tugas untuk anak bangsa...aku la yang temankan die gi convo sincemy parent xdpt dtg..aku pun ajak la my bestfriend ina ni temankan aku coz kakak aku convo kat Putrajaya..b4 tu aku gi amik kakak aku kat LCCT n trus gi kajang jumpe ina. Mlm tu kiteorg lepak kat mee kari n jumpe ayu,adi,yun n aida coz kakak aku nak jumpe kwn die kat gombak.pastu kiteorg balik ke kajang semula n check in hotel.best hotel tu,dgn ina skali aku hangkut..ape ade hal kakak aku yang bayar..mlm tu kakak aku penat aku n ina g meronggeng kat ceria box, apa lg kareoke sampai pg la..dlm 14 lagu la kiteorg bantai..kiteorg naik sheikh mlm tu..best..release tension aku...da puas menyumbangkan lagu kiteorg pun balik n tido..otw nak tido ina byk bg nasihat kat aku pasal hati dan perasaan,yela aku kan br pas frus..skrg da ok..huhuhu..pagi tu kakak aku kejut coz nak gi putrajaya..n selamat la kakak aku convo..pastu aku n kakak balik pahang...hehehehehe..anyway congrtas my sis........

1 comment:

  1. gotcha.....rajin2 la update lehhh yan komen2..

    ReplyDelete