Friday, June 19, 2009

MICRO TEACHING YANG ADO....







STRESS SIUTTTTTTTTTTTTTTT...
Hari ni kiteorg da start micro teaching..micro teaching ni pd sape2 yang xtau ni mcm persediaan untuk mengajar sebelum masuk praktikum la..aku kena ngajar subjek PENDIDIKAN SENI VISUAL..kali ni aku pilih bab: Batik -tie n dye(ikat dan celup)aku kne ngajar depan kwn2 aku..dieorg ni kirenye students aku la..cuak giler nak ajr kwn sendiri..malu siot....pg td dengan keadaan menggelabah aku n fiza gi class..da la dtg lambat, kak mun pun da start micro teaching..terlepas tgk set induksi die...kiteorg lambat pi class pasal duk cr parking..geram aku da xleh parking kat depan library.alkisahnye kereta bdk2 DPLI kena saman la br2 ni coz park depan library..kete aku je lum kena lg coz mase kne saman tu turn naik kete fiza..hehehehe..sorry fiza..hehehehe..back to my micro teaching..nak dijadikan aku stress coz aku da la org yang terakhir akan mengajar,fhm2 la ari jumaat sume da layu..kepala sume da inagt kat kampung la husband la tunang la,aku down la tgk muka dieorg da masam.aku bgtau Pn.Harinni yang aku xbersedia nak mengajar,Pn.harinni ok je tp nextweek la problem coz lg ramai nk ngajr..dengan kekuatan dan semangat yang ade,aku teruskan la mengajar..ire berjaya jgk la aku sbb student participate ape yang aku buat..n wlaupun Pn.harinni ckp kat aku GOOD,aku ttp rase STRESS n once again Hammmmmmmmmmmpehhhhhhhhh...ape lg kasi tgk la aksi2 stress aku tgh ngajar..

1 comment:

  1. dah ada blog ye hanna. rajin2 singgah blong along :)

    ReplyDelete